Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Descent ( Graffiti & Street Art Show )


 
( Designinjah , Inva , Mofo , Nade , Nastwo , Ser , Simoni , Wake)

Οι καλλιτέχνες Designinjah , Inva , Mofo , Nade , Nastwo, Ser , Simoni & Wake από την Θεσσαλονίκη κατεβαίνουν στη Αθήνα προκειμένου να παρουσιάσουν την πρώτη ομαδική Street Art & Graffiti Exhibition από θεσσαλονικιούς δημιουργούς στο Stigma Lab και να συστήσουν στο κοινό το εικαστικό σύμπαν της Θεσσαλονικιώτικης Street Art σκηνής , μέσα από την έκθεση “Descent”.

Η έκθεση αποκαλύπτει, μέσα από το έργο των οκτώ χαρακτηριστικών εκπροσώπων της τοπικής Street Art σκηνης, τους βασικούς κώδικες του ξεχωριστού αυτού εικαστικού ιδιώματος.

Στα πλαίσια της έκθεσης «καθὀδου» που επιμελείται η The Box Gallery οι 8 καλλιτέχνες, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σκληρές εικόνες και κυνισμό, δημιουργούν παραστάσεις που κατοικούνται από σύμβολα και μεταφορές. Μέσα από τα έργα τους σχολιάζουν, με τρόπο άμεσο και καυστικό, τα ερεθίσματα που δέχονται από το αστικό τοπίο και αφήνουν την υπογραφή τους στην πόλη. Οι εικαστικές τους παρεμβάσεις είναι πράξεις ανάκτησης του χαμένου φυσικού χώρου που, δεδομένα, τους ανήκει.

Εγκαίνια Έκθεσης: Τρίτη 1 Νοεμβρίου ( 20.00 - 01:00)

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το μήνα Νοέμβριο.
Ώρες για το κοινό: 12.00 – 21.00.

Διεύθυνση: Ανδρέα Mεταξά 4, Εξάρχεια.
Τηλ: +306972087530 , +306948485845

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    CLICK ME!